E-COMMERCE

SCORENDESHOPIFYWEBSHOPS

01

Van winkelen naaronline shoppen

De verschuiving naar e-commerce opent de deur naar een wereld van digitale mogelijkheden voor bedrijven. Dankzij e-commerce is het namelijk mogelijk om een aankoop te doen ongeacht de plek waar je bent of het tijdstip. Maar een eigen e-commerceplatform opzetten zonder enige kennis is lastig. Dit is waar geïntegreerde oplossingen zoals die van ons, met behulp van platforms zoals Shopify, een belangrijke rol spelen.

02

Wat is e-commerce precies?

Voordat we verder gaan op wat wij kunnen aanbieden rondom e-commerce, gaan we eerst in op wat e-commerce precies is. E-commerce staat voor elektronische handel. Eigenlijk omvat het de aankoop en verkoop van goederen en diensten die online plaatsvinden. Dit kan zowel tussen bedrijven als tussen bedrijven en consumenten plaatsvinden. E-commerce maakt gebruik van verschillende online platformen, denk hierbij aan websites, apps, social media, enzovoort, om producten en diensten aan te bieden, transacties te verwerken en betalingen te voltooien.

shopify

E-COMMERCEOPLOSSINGENVOOR SUCCES

Bij FCTRY zijn we gepassioneerd in het creëren van digitale ervaringen die een blijvende indruk maken en resultaten opleveren. Sta je ervoor open om jouw klanten een unieke online ervaring te bieden? Laten we samen aan de slag gaan om een website te ontwikkelen die niet alleen de aandacht trekt, maar ook echt impact heeft.
LET’S MEET

WAREHOUSE &LOGISTIEK

WMS-SYSTEEM

Een belangrijk onderdeel van e-commerce is het beheer van voorraad en logistiek. Met de implementatie van WMS, ook wel Warehouse Management Systemen genoemd, bieden wij geavanceerde logistieke diensten aan. Deze systemen helpen bij het stroomlijnen van het hele proces, van voorraadbeheer tot verzending. Dankzij onze zelfontwikkelde connectors kunnen we deze systemen integreren met verschillende e-commerceplatforms, waardoor jij als klant altijd real-time updates krijgt over de voorraad en de bestellingen kunt volgen.

LET’S MEET

WAREHOUSE &LOGISTIEK

WMS-SYSTEEM

WMS

E-COMMERCEFULFILMENT

Wil jij digitaal uitbreiden maar heb je geen tijd om je hiermee bezig te houden omdat je ook een fysieke winkel moet runnen? Dan bieden wij ook e-fulfilment oplossingen aan. We zorgen ervoor dat bestellingen nauwkeurig worden verwerkt, producten veilig worden verpakt en tijdig worden verzonden naar de juiste bestemming. Daarnaast bieden we ook klantenservice aan door vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en retourzendingen af ​​te handelen. Door gebruik te maken van tools zoals Channable kunnen we relevante campagnes implementeren om de betrokkenheid van klanten te vergroten, zoals gepersonaliseerde e-mails en kortingen, bijvoorbeeld op de verjaardag.

360°E-COMMERCEFULFILMENT

Het beheren van orders is een essentieel onderdeel van e-fulfilment. Dit omvat het ontvangen van klantbestellingen, het verwerken van betalingen, het selecteren van producten, het verpakken van orders en het verzenden naar de juiste locatie.

Door het monitoren van beschikbare voorraad houden we jouw e-commercebedrijf soepel draaiend. Dit zorgt voor een consistente levering van producten aan tevreden klanten, wat belangrijk is voor het succes van jouw onderneming in de online markt.

We zorgen ervoor dat bestelde artikelen correct worden ingepakt en verstuurd naar de klanten. Indien klanten retouren sturen, handelen we deze ook volledig af.

Om de betrokkenheid van jouw klanten te behouden, zorgen we ervoor dat we op het juiste moment relevante campagnes implementeren. We bouwen een dynamische relatie op met jouw klanten die leidt tot langdurige betrokkenheid en tevredenheid.

Wij regelen alle contactmomenten voor, tijdens en na de aankoop. We beantwoorden vragen, lossen eventuele problemen op en regelen retourzendingen. Alle klantcontacten worden overzichtelijk samengebracht in één ticketsysteem.

We zorgen ervoor dat jouw producten worden gepromoot op diverse marktplaatsen zoals Bol en Amazon. Met de ondersteuning van Channable verspreiden we op maat gemaakte berichten via verschillende kanalen, zoals gepersonaliseerde e-mails.

INVENTORY

SHIPPING

ENGAGEMENT

CUSTOMER SERVICE

MARKET PLACE

ORDERS

Inventory
Shipping
Product Data
Orders
Customer Service
Engagement

SCHAKEL EENE-COMMERCESPECIALIST IN

DAAG JIJ ONS OOK UIT?

Als je vandaag de dag nog geen gebruik maakt van een geoptimaliseerd e-commerce platform, laat je mogelijkheden liggen. Met onze hulp kun jij profiteren van de voordelen van online winkelen en succes behalen in de digitale wereld. We staan klaar om jouw bedrijf te begeleiden naar online succes, van het opzetten van een gebruiksvriendelijke webshop tot het implementeren van effectieve e-commerce oplossingen. De toekomst van online winkelen is aangebroken, en wij zijn de e-commerce specialist die het mogelijk maken!

LET’S MEET