CULTUur

THENO BULSH*TAGENCY

LET’S MEET

Next-gen websites en webshops bouwen is onze kracht. We creëren digitale oplossingen die een unieke ervaring bieden. Door ons zelf uit te dagen en voortdurend te innoveren maken we e-commerce platformen die klaar zijn voor de toekomst.

Next-gen websites en webshops bouwen is onzekracht. We creëren digitale oplossingen die een  unieke ervaring bieden. Door ons zelf uit te dagen envoortdurend te innoveren maken we e-commerce platformen die klaar zijn voor de toekomst.

ONZEBEDRIJFSCULTUURBEDRIJFS-CULTUUR

INTERNE EN EXTERNE COMMUNICATIE

Onze betrokkenheid bij klanten vormt de kern van onze bedrijfscultuur. We streven naar een laagdrempelige en open samenwerking met onze klanten. De manier waarop we intern met elkaar omgaan, sluit naadloos aan op onze externe relaties. Onze betrokkenheid bij klanten gaat verder dan puur zakelijke overwegingen. Door intern en extern op dezelfde manier met elkaar om te gaan, streven we ernaar om niet alleen dienstverleners te zijn, maar waardevolle partners die echt begaan zijn met het succes en welzijn van onze klanten.

LET’S MEET

ONZEKANTOOR VIBES

NO NONSENSE CULTUUR

Naast onze serieuze werkzaamheden hebben we een plekje gereserveerd om te ontspannen en samen te komen: onze bar. Hier houden we teambesprekingen, maar ook informele bijeenkomsten en af en toe een feestje om successen te vieren. Voor de sportieve geesten onder ons beschikken we over een fitnessruimte. Dé plek voor een actieve break om een gezonde balans te houden tussen werk en welzijn. Bij Fctry geloven we in groei, samenwerking en een relaxte sfeer. Hier gaat hard werken hand in hand met plezier.

DAAG JIJ ONS UIT?

Samen realiseren wejouw online succes!

LET’S MEET