EXPERTISES

ONZEDIGITALEAANPAK

LET’S MEET

360° E-COMMERCE FULFILMENT

Als jouw totaalpartner in e-commerce bieden wij uitgebreide expertises om jouw bedrijf op digitaal vlak te laten groeien. Van het creëren van sterke merkidentiteiten tot het optimaliseren van verkoopstrategieën, wij bieden op maat gemaakte oplossingen. Met een integratie van strategieën en technologieën zorgen we voor blijvende online groei voor jouw bedrijf.

VERSTERK JEONLINE IMPACT

WEBSITE

We bouwen jouw goed functionerende website in Webflow. De custom design die wij maken voor jouw website is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar zorgt ook voor een next-level klantbeleving.

E-COMMERCE

Door het gebruik van Shopify helpen we onze klanten bij het opzetten van een succesvolle webshop, het converteren van bezoekers naar klanten, en het naadloos integreren van ERP- en CRM-systemen.

OMNICHANNEL

Wij implementeren Zendesk voor een doeltreffende engagement. Daarnaast bieden wij ook eerstelijns klantenserviceondersteuning. Hierdoor kun jij je volledige aandacht richten op de kernactiviteiten van jouw onderneming.

STRATEGY

Merkstrategie
Commerciële strategie
Contentstrategie
Verkoopstrategie
Customer journey

EXPERIENCE

Branding
Merkidentiteit
E-commerce
Webdesign
Copywriting
Content
Social media

INTELLIGENCE

PIM-systemen
SEO
SEA
API koppelingen en connectors
Shopify en Shopify plus
E-fulfilment

ENGAGEMENT

Omnichannel support
Omnichannel marketing
Campagnes

DE WEGNAAR DIGITALEGROEI

DAAG JIJ ONS OOK UIT?

Benieuwd welke skills wij in huis hebben om jouw bedrijf online te laten groeien? Van doordachte strategieën tot creatieve content en cutting-edge technologieën hebben wij de expertise om jouw digitale aanwezigheid te transformeren. Met op maatgemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij je behoeften, zijn wij jouw go-to partner in digitaal succes. Samen ontdekken hoe we jouw merk op de digitale kaart kunnen zetten?

LET’S MEET

ONZEPROJECTEN