CARrière

BEN JIJDE MATCHDIE WIJ ZOEKEN?

LET’S MEET

Bij ons ben je niet alleen onderdeel van een team dat zich richt op e-commerce oplossingen, maar ook een belangrijke speler in het behalen van tastbare resultaten. Bij ons gaat creativiteit, resultaat en plezier hand in hand.

Bij ons ben je niet alleen onderdeel van een team dat zich richt op e-commerce oplossingen, maar ook een belangrijke speler in het behalen van tastbare resultaten. Bij ons gaat creativiteit, resultaat en plezier altijd hand in hand.

join us

WE AREHIRING

WIE NIET WAAGT, WIE NIET WINT. Kom kennis maken

OPENSOLLICITATIE

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde individuen die onze visie delen en ons team willen versterken. Ook als er momenteel geen vacature aansluit op jouw vaardigheden en ervaring, waarderen wij jouw interesse in een carrière bij ons. Dien een open sollicitatie in en help ons jouw potentieel te ontdekken. We kijken ernaar uit om samen de mogelijkheden te verkennen en te groeien!

start je nieuwe carrière hier
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

MEETOUR FCTRY

Met onze no-nonsense aanpak nemen we de zorgen van bedrijven weg op het gebied van digitale oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van krachtige websites, e-commerce oplossingen en merkidentiteiten. Met een focus op digitale en visuele aspecten integreren we nieuwe technologieën, e-commerce fulfilment, fotografie, videocontent en bieden we ondersteuning bij social media.

LET’S MEET

ONS KANTOOR ALS
CREATIEVE HUB

In ons moderne kantoor gaat de ervaring verder dan de vier witte muren; het is een dynamische omgeving met sfeer en beleving. Hier wordt de traditionele werkplek getransformeerd tot een stimulerende ruimte waar creativiteit en samenwerking bloeien.

GEEF JEZELF EEN
SPORTIEVE BOOST

Ben je een ochtend- of avondsporter, of geef je de voorkeur aan een workout tussen het werk door? Voor de sportieve geesten onder ons beschikken we over een fitnessruimte. Dé plek voor een actieve break om een gezonde balans te houden tussen werk en welzijn.

PROOST OP
ONZE SUCCESSEN

Naast onze serieuze werkzaamheden hebben we een plekje gereserveerd om te ontspannen en samen te komen: onze bar. Hier houden we teambesprekingen, maar vieren we ook af en toe een feestje om successen te vieren.

DIGITAL AGENCY

FCTRY is een jong en professioneel team, dat waardehecht aan hard werken én plezier hebben. Uiteraardstreven we naar resultaatgerichte prestaties vooronze klanten, maar de persoonlijke groei van elk individu binnen ons team vinden we net zo belangrijk.

CREATIVITEIT. RESULTAAT. PLEZIER.

ONZEHORIZONTALECULTUUR

01

NO NONSENSE

We zijn op zoek naar een individu dat niet alleen beschikt over de vereiste professionele vaardigheden, maar ook iemand die onze no nonsense mentaliteit omarmt. FCTRY heeft een horizontale cultuur zonder hiërarchie, waar een positieve sfeer centraal staat en iedereen zich thuis voelt.

01

RESULTAATGERICHT

Wij streven ernaar doelgericht te handelen en meetbare resultaten te behalen. In al onze activiteiten staat het bereiken van tastbare resultaten centraal, en dat geldt ook voor jou. We verwachten dat je samen met ons streeft naar het overtreffen van verwachtingen en het bieden van succesvolle oplossingen aan onze klanten.

01

INNOVATIEF

Door geavanceerde technologieën in te zetten, creëren we voortdurend nieuwe en creatieve oplossingen. Bij ons staat innovatie centraal als drijvende kracht achter groei. We helpen jou als potentiële medewerker te ontwikkelen en de technologieën te omarmen, waardoor jij onze klanten vooruit kunt helpen met innovatieve resultaten.

01

ZELFONTWIKKELING

Wij vinden persoonlijke groei net zo belangrijk als het behalen van resultaatgerichte prestaties voor onze klanten. Elk individu binnen ons team wordt aangemoedigd om te groeien. Dit draagt ook bij aan het succes van onze gezamenlijke doelen.

01

SUCCES VIEREN

Naast hard werken worden successen gevierd. In onze bar komen we regelmatig bij elkaar om succesvolle resultaten te vieren en natuurlijk voor onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Dit draagt bij aan een positieve en motiverende sfeer in ons team en creëert een ontspannen werkomgeving.